• DOLAR 32.372
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.51
  • ...
"İlimizin eğitim durumu istediğimiz yerde değil"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Niteliğin Geliştirilmesi, İstihdamın Arttırılması" için planlanan Batman Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı tamamlandı.

2 gün süren çalıştay, yapılan grup çalışmaları, sonuç ve raporlaştırmanın ardından kapanış bölümüyle sona erdi.

Çalıştayın kapanış bölümünde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan, eğitimciler ve sektör temsilcileri hazır bulundu.

Çalıştayın hayırlara vesile olmasını dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran yaptığı kapanış konuşmasının ardından, katılımcılara "katılım belgesi" verdi.

"İnşallah bu çalıştay ilimiz mesleki eğitimi için hayırlara vesile olur." diyen Kurtaran, "Bu 2 günlük çalışma aslında birkaç haftalık yoğun bir çalışmanın ürünüdür. İlimizin eğitim durumu maalesef istediğimiz yerde değil. Valimizin başkanlığında okul müdürlerimizle yaptığımız ve yapacağımız değerlendirmelerle ayrıca burada mesleki eğitim ile ilgili bu yaptığımız çalıştay ve sizlerin önerileri ve katkılarıyla inşallah ilimizin eğitimi bugünkü durumundan çok daha iyi bir yere gelecektir. Batman ticaretiyle, kültürüyle, sosyal hayatıyla gerçekten çok dinamik bir şehir. İnşallah eğitimi ile de daha dinamik bir şehir olacak. Bu şehre yakışan bir eğitim profilini hep beraber yakalayacağız. Tabi bunun için tüm paydaşlarımıza, bize destek vermeleri için her zaman ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Yapılan kapanış konuşmasından sonra çalıştaya katılanlara sertifikaları verildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir