• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir ve İzmir'in batı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hissedilir derecede (5 ile 10 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don ile birlikte güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir'in batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don, gece saatlerinden sonra yer yer pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don, gece saatlerinden sonra yer yer pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 16°C

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 8°C

Diyarbakır: Az bulutlu 7°C

Erzurum: Az bulutlu -4°C

İstanbul: Az bulutlu, yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu. Gece saatlerinden sonra hafif yağmurlu 10°C

Manisa: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 14°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 9°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir