• DOLAR 32.505
  • EURO 34.642
  • ALTIN 2482.539
  • ...
Elazığ`dan salavat seferberliğine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Türkiye genelinde 15 Şubat`ta başlatmış olduğu salavat seferberliğine, ülkenin dört bir yanından destekler artarken bir destekte Elazığ`dan geldi.

Elazığ Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Yeni İHYA-DER başkanı Zülfü Öztürk, yaptığı açıklamada seferberliğe destek vereceklerini ve aynı zamanda tüm Elazığlı Peygamber sevdalılarını bu davete icabet etmeleri çağrısında bulundu.

Öztürk, “Peygamber Sevdalıları Platformu, Türkiye genelinde salavat seferberliği ilan etmiştir. Bizler de Elazığ Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörlüğü olarak, Elazığ`daki tüm Peygamber sevdalılarını bu salavat seferberliğine davet ediyoruz. Rabbimizin Ahzap suresi 56. Ayet-i kerimesinde ‘Hiç şüphesiz Allah ve melekleri Resulüne salat ederler. Ey iman edenler sizler de O`na salat edin ve tam bir teslimiyetle O`na destek olun, selam verin.` buyurduğu üzere, bizler de bu seferberliği Elazığ`da başlattık. Tüm kardeşlerimizi bu seferberliğe davet ediyoruz. Rabbim şimdiden getireceğiniz salavatlar adedince size rahmet ve mağfiret etsin.” dedi. (Sinan Bilici-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir