• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2435.632
  • ...
`O En Güzel Merhamet Örneğiydi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Çamlıyayla İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen program, Kur`an-ı Kerim tilavetin ardından Çamlıyayla İlçe Müftüsü Sami Ulus`un konuşması ile devam etti.

Ulus konuşmasında; Peygamber Efendimizin hayatı (sav) ve sahabelerin O`na karşı olan sonsuz sevgi muhabbetinden bahsetti.

Programa konuşmacı olarak katılan Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Burhan Baltacı ise Peygamber Efendimizin, insanlara karşı şefkat ve merhameti ile ilgili konuşma yaptı. Baltacı konuşmasının devamında; Hz. Peygamberin hayatı boyunca bütün insanlık alemine merhametli davrandığını ve bizim de O`na layık birer ümmet olabilmemiz için çevremizdeki insanlara merhametli davranmamız gerektiğini dile getirdi.

 

Yapılan konuşmalardan sonra Çamlıyayla Müftülüğü tarafından hazırlanan "Kutlu Doğum Anmaktan Anlamaya" adlı sinevizyon gösterimi büyük beğeni ile izlendi.

 

Program söylenen ilahi ve okunan naatlardan sonra yapılan dua ile sona ererken, program sonunda vatandaşlara, peygamber efendimizi (sav) anlatan kitapçık ve kalem hediye edildi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21039.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21038.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21040.jpg

Halil Gültekin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir