• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
Batman`da ödüllü yarışma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi, Kültür Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün ortaklığıyla şiir, resim ve kompozisyon dallarında yarışma düzenliyor.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı yarışma 2 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Birinci kategoride 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası konuları, 2'nci kategoride ise 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü konuları işlenecek.

Yarışmada her iki konuda dereceye giren öğrenciler ayrı ödüllendirilecek. Birinci olan öğrencilere bin TL'lik, 2'nci olan öğrencilere 500 TL'lik, 3'üncü olan öğrencilere ise 250 TL'lik hediye paketinin yanı sıra bir de plaket verilecek.

Son başvuru tarihinin 9 Mart olduğu yarışmaya katılacak eserlerin Batman Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü, Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğü veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokul Şubesine elden teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Şiir ve kompozisyon dalında yarışmaya katılacak yarışmacıların eserlerinin altına, resim dalında yarışmaya katılacak yarışmacıların ise eserlerinin arkasına ad, soy ad ve iletişim numaralarını yazmaları gerektiği bildirildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir