• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar" projesi tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesinin tanıtım toplantıda eğitimciler ile bir araya gelen Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'da eğitimdeki başarı çıtasının yükseltilmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğini belirtti.

Batman'da eğitim konusunda yaşanan sorunlara ve nitelikli eğitimin geliştirilmesi için yapılaması gereken çalışmalar ele alınarak değerlendirildiği toplantıda öğretmenlere seslenen Vali Deniz, gelişmiş toplumların temelinde verilmiş iyi bir eğitimin olduğunu belirterek, “Elindeki bilgiyi teknolojiye dönüştüren, nitelikli ve eğitimli insan sayesinde başarı elde etmişler. İlimizde uyguladığımız 'Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi' eğitimli ve nitelikli insan yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bizler bilgi üreten, bilim üreten bir kültürden geldik, özverili gayretli bir çalışma ile eğitimde teknolojide ülkemiz kalkınıp gelişecektir. Akademik başarı önemli bunun yanında, milli manevi değerlere sahip vatanını bayrağını seven ve gerçek bir vatanperver nesil yetiştirmek her şeyin üstündedir." dedi.

Çocukların; sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşlik duygusuyla, insani değerleriyle kültürlü yetenekli yetiştirilmesi gerektiğini belirten Vali Deniz,  “Batman eğitim konusunda hak ettiği yerde değil ama bunu değiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.  'Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum' projesiyle Batman okul öncesi eğitimdeki yakaladığı başarıyla Türkiye`de örnek bir il olarak gösterilmeye başlandı. Nitelikli Eğitimde Kararlı Adımlar projesi ile de eğitimdeki eksikliklerin giderilmesini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Vali Deniz, konuşmasının sonunda özverili bir şekilde mesleğini severek yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Yapılan sunumun ardından toplantı sona erdi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir