• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Vali Deniz aşiret liderleriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kentteki aşiret liderleriyle bir araya gelen Batman Valisi Ahmet Deniz, aşiret liderlerinin, PKK'nın tehdit ve şantajlara prim vermemeleri gerektiğini söyledi.

Batman merkezde özel bir tesiste yapılan toplantıya Vali Deniz`in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve aşiret liderleri katıldı.

Toplantıda; Batman`ın genel sorunlarının yanı sıra son süreçte Türkiye'de yaşanan olaylar görüşüldü.

Vali Deniz, 15 Temmuz'da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin halkı birbirine daha fazla kenetlediğine vurgu yaptı.

Deniz, "Batman, başta PKK ve FETÖ olmak üzere terör örgütlerine karşı göstermiş olduğu dik duruşuyla, çukur siyasetine prim vermemesiyle, ülkesinin birliğine beraberliğine bayrağına ve vatanına sahip çıkmıştır. İlimizde 15 Temmuz`dan sonra terör örgütlerine katılım neredeyse bitme noktasına gelmiştir. Çünkü halkımız Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördü ve buna tepkisiz kalmadı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamış olduğu çalışma hayatında seferberlik ve Cazibe Merkezleri programını hatırlatan Deniz, bu kapsamda Batman'da  yatırımlardan en iyi şekilde faydalanılması için tüm imkanların seferber edileceğini ifade etti.

İş adamlarına ve aşiret liderlerine seslenen Vali Deniz, "İşadamlarımız ve aşiret liderlerinin bazı terör örgütleri tarafından yapılan tehdit ve şantajlara prim vermemelerini, devlet olarak her türlü önlemin alındığını, bu dönemde istisnasız yekvücut olarak herkesin terör örgütlerine karşı dik duruş sergilemesi gerekir." ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda Vali Deniz, katılımlarından dolayı aşiret liderlerine teşekkür etti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir