• DOLAR 32.523
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2496.419
  • ...
OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda OSB'nin genişletme çalışmaları kapsamında yapılacak kamulaştırmalarda hak sahiplerinin talepleri ve kamulaştırmanın hızlandırılması ile ilgili koordinasyonu gerektiren konular ele alındı.

Hak sahipleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, çalışmaların hızlandırılması için ilgili kurumlarla en kısa zamanda anlaşmaya varmaları gerektiğini belirtti. Deniz, kamulaştırma çalışmalarının ivedilikle bitirilerek, yatırımcılara arsa tahsislerinin yapılması gerektiğini ifade etti.

Vali Deniz'den Rektör Durmuş'a hayırlı olsun ziyareti

Toplantı sonrası Vali Deniz, Batman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aydın Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Durmuş'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Deniz, kendisine görevinde başarılar diledi.

Rektörlük makamında Durmuş ve rektör yardımcılarıyla bir süre sohbet eden Deniz, üniversitelerin kentlerin tanıtımının yanında sosyoekonomik ve kültürel açıdan önemli katkılar sağlayan kurumlar olduğunu söyledi.

Durmuş ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Deniz'e teşekkür etti. Deniz, şeref defterini imzaladıktan sonra üniversiteden ayrıldı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir