• DOLAR 32.537
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2496.072
  • ...
Okul bahçelerinde kar ile mücadele sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler kentte bulunan okullarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesi ve ikinci yarıyıl eğitim öğretim döneminin Pazartesi günü başlayacak olmasından dolayı okullarda başlatılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Oluşabilecek kazaları engellemek ve öğrencilerin okullara gidiş gelişlerinde sorun yaşamamalarını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Okullarda; kar temizleme ve buzlanan yerleri tuzlama çalışmalarına devam eden ekipler oluşacak olan yeni buzlanmalara karşı da okuldaki merdivenlere özel solüsyonla müdahalede bulunuluyor.

Kentte bulunan birçok okulda çalışmalarını tamamlayan ekipler kent merkezinde yer alan okulların tamamında kar ve buzlanmaya karşı mücadeleye devam edecek. 82 okulda çalışma yapacak olan Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler çalışmalarına 5 kepçe, 11 kamyon, 2 kar küreme aracı, 1 greyder ve 75 personel ile devam ediyor. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir