• DOLAR 32.372
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.51
  • ...
Hurdaya dönen otomobilden yara almadan kurtuldular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe-Mardin Karayolunda meydana gelen trafik kazasında otomobil hurdaya dönerken, sürücü ile birlikte araçta bulunan iki kişi yara almadan kurtuldu.

Kaza, Kızıltepe-Mardin Karayolunda bulunan Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe istikametinden Mardin yönüne doğru seyir halinde olan Özgür Fidan yönetimindeki 47 DE 424 plakalı otomobil, Kızıltepe Devlet Hastanesi kavşağına geldiği sırada, önüne çıkan araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkarak, refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.   

Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yerinden sökülüp yere serilirken, otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet kemerlerinin bağlı olduğu öğrenilen sürücü Fidan, eşi ve baldızı kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza anını anlatan sürücü Özgür Fidan şunları söyledi:    

“Işıklardan geçiyorken aniden yandan gelen bir araç önümüze çıktı. Ben de çarpmamak için direksiyonu kavşağa kırdım. Direğe çarptık, araçta 3 kişiydik. Allah bizleri korudu, hava yastıkları açıldı. Emniyet kemerlerimiz takılıydı.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir