• DOLAR 32.36
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2323.15
  • ...
PKK saldırısında yaralanan belediye çalışanına `Ahde Vefa` ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın görevlendirilmesi sonrası Genel Sekreterlik görevine getirilen Mehmet Yaşar`ın eski belediye çalışanlarına yönelik ‘Ahde Vefa` ziyaretleri devam ediyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yaşar, 9 Mart 2006`da Beşyol Meydanında biri zabıta memuru 3 kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin de yaralandığı intihar saldırısında iki gözünü ve iki bacağını kaybeden zabıta memuru Muhammed Şafi Aslan`ı ziyaret etti. Yaşar, daire başkanlarının da katıldığı ziyarette her zaman Aslan`ın yanında olduklarını vurguladı.

 “Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır”

Yaklaşık 27 yıldır Van Belediyesinde devlet memuru olarak görev yaptığını ifade eden Yaşar, bu süreçte kurumda birçok birimde çalıştığını kaydederek, bundan sonra da kurumdaki bütün çalışanlar ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Yaşar, “24 Kasım 2016`da Belediye Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Taşyapan tarafından Genel Sekreterlik görevine getirildim. Göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar Sayın Valimizin bilgi ve birikiminden istifade ettim. Bundan sonra da istifade etmeye devam edeceğim. Ve bilinmelidir ki bugünden sonra da atanacağım hangi görev olursa, o görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Makamların geçici olduğunun idrakindeyim. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bizlere her zaman, her konuda destek sunan Sayın Valimizden Allah razı olsun. Bizler başkan vekilliği yaptığı ilk günden itibaren Sayın Valimizden razıyız.” diye konuştu.

PKK`nin 11 yıl önceki saldırısında yaralanan ve bu süreçte 36 kez ameliyat geçiren Muhammed Şafi Arslan, Genel Sekreter Mehmet Yaşar ve eski çalışma arkadaşlarının kendisini ziyaret edip hal-hatır sormasının, ailesini ve kendisini duygulandırdığını ifade etti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir