• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
Bingöl`de çeşitli suçlardan aranan 4 zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valiliği, il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 4 şahsın yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığını açıkladı.

Konu ile ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı` suçundan 13 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan  H.B.,  hükümlü ve tutuklunun kaçması, uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçlarından 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu için aranan  F.K., hükümlü ve tutuklunun kaçması, uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu için aranan  D.B.,  uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 4 Yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu için aranan  N.S. isimli şahısların yakalanarak  çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, kasten adam öldürme, birden fazla kişi ile birlikte silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve tehdit suçlarından aranan V.K. adlı şahıs ile 10 ayrı olayda ev ve iş yerinden hırsızlık suçlarından aranan E.K isimli şahısların gözaltına şınarak işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği ifade edildi. (İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir