• DOLAR 32.412
  • EURO 35.286
  • ALTIN 2324.498
  • ...
Diyarbakır Valisi STK temsilcileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, iş dünyasının STK temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek, Başbakan Binali Yıldırım`ın 4 Eylül 2016 tarihinde Diyarbakır`da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu illerine yönelik yatırım paketi ile ilgili görüş alış-verişinde bulundu.

Toplantıya Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Karacadağ Kalınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve İş Dünyasının STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy şunları söyledi:

“Bilindiği üzere, 4 Eylül 2016 tarihinde Sayın Başbakanımız Doğu ve Güneydoğu illerine yönelik yatırım paketini Diyarbakır`da açıkladı. Daha sonraki süreçte bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapıldı. Nasıl, ne şekilde uygulanacağı konusunda kararlar verildi. Önümüzdeki dönemde Diyarbakır iline daha fazla yatırım nasıl sağlayabiliriz? Bu yatırım ve destek paketinin bölgeye getireceği hususlar nelerdir? Bunları karşılıklı olarak sizlerle istişare etmek ve sizlerin bu konuda görüş ve önerileriniz varsa onları almak adına bugün bir aradayız. Bu toplantımıza katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum.”

Aksoy`un konuşmasının ardından Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral ‘Cazibe Merkezleri Programı' ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplandı ve ‘Cazibe Merkezleri Programı' hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir