• DOLAR 32.538
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2425.09
  • ...
Karanlıkta kalan mahalleli DEDAŞ`a yürüdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin'de yaklaşık 2 aydır elektriklerinin kesildiğini belirten mahalle sakinleri, kesintilere tepki göstererek, DEDAŞ arıza bölümüne yürüdüler.

Yeşilken Mahallesinin bir bölümünde sık sık elektrik kesintileri nedeniyle tepki gösteren mahalleli, sokağa çıkarak elektrik trafosunun bulunduğu yerde bir süre DEDAŞ'ı protesto ettikten sonra arıza bölümüne yürüdüler.

Dicle EDAŞ'a gelen mahalle sakinleri, mesai saati olmadığı için yetkililerle görüşemediler. Güvenlik önlemleri için gelen polis ekiplerin komiseri kalabalığa, "Gece olması nedeniyle mesai yok. Ben size söz veriyorum yarın mahalle sakinlerinden birisi gelsin DEDAŞ yetkilisiyle görüştüreceğim." demesi üzerine DEDAŞ`a yürüyen mahalleli olaysız bir şekilde dağıldı.

Elektrik kesintilerine tepki gösteren mahalle sakinlerinden ev hanımı Birgül Aktaş, "2 aydır, elektriklerimiz sık sık kesiliyor. Buz gibi suyla bulaşık yıkıyoruz. Çocuklarımız sınavlara hazırlanıyor, doğru dürüst bir ders çalışamadılar. Çocuklarımız banyo yapamıyor. Bu dondurucu soğukta çocuklarımız hasta oldu. Bir an önce elektriklerimiz düzenli hale getirilmesini istiyoruz." dedi. (Cihat Şayık-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir