• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2309.58
  • ...
SON DAKİKA
Şanlıurfa Valiliği miting ve yürüyüş alanlarını açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Valiliği, 2017 yılında yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri ile ilgili olarak toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, miting alanı, dağılma alanı, afiş ve pankartların asılacağı yerler ile basın açıklaması ve benzer etkinliklerin yapılamayacağı yerler ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Şanlıurfa Valiliği`nde3n yapıla  açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında 2017 yılında yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri ile ilgili olarak toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, miting alanı, dağılma alanı, afiş ve pankartların asılacağı yerler ile basın açıklaması ve benzer etkinliklerin yapılamayacağı yerleri duyurdu.

Açıklamada, Paşabağı Miting Alanının esas miting alanı, Rabia Meydanının ise alternatif miting alanı olarak belirlendiği, afiş ve pankart asılacak yerlerin de Düzenleme Kurulunun talepleri doğrultusunda, Valilik tarafından olur verilen ve Belediyece sakıncası bulunmayan yerler olarak belirlendiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında miting ve benzeri etkinliklerin yapılamayacağı yerler ise; “Hükümet Konağı ve müştemilatı, Şanlıurfa E tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, önü ve çevresi, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına ait hizmet binaları, önü ve çevresi, Şanlıurfa Adliyesi ve müştemilatı, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Ek hizmet binalarında ve bu binaların müştemilatları ile önü ve çevresinde, Balıklıgöl Platosu ve müştemilatı, Eyüp Peygamber Camii Makamı ve müştemilatı, önü ve çevresi, Hacı Ali Şelli Parkı “olarak açıklandı.  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir