• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.65
  • ...
Buzlanma nedeniyle zincirleme kaza: Yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman-Kozluk Karayolu'nda yoğun kar yağışı sonrası kayganlaşan yolda 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

Kaza; Batman-Kozluk Karayolu Bıçakçı (Kereke) köyü yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi. 2 gün gece geç saatlerde başlayan yoğun kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle Batman-Kozluk Karayolunun kayganlaşmasıyla zincirleme trafik kazası meydana geldi. Araçların sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen kazada, bir cenaze nakil aracı, iki kamyonet ve 4 TIR çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 sürücü yaralandı. Kazaya karışan bazı araçlar yoldan çıkarak şarampole yuvarlanırken bazı araçlar ise refüje çıkarak durabildi.

Kaza nedeniyle kapanan yolda uzun araç kuyrukların oluştu. Kaza sonrası olay yerine jandarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Yolun açılması çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Karlı günlerde seyahatlerde olumsuz vakaların yaşanmaması için Karayollarının daha fazla çalışma yapması gerektiğini belirten sürücüler, yetkililerin çalışmalarını artırmasını istedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA) 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir