• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
"PKK ile FETÖ aynı yerden yönetiliyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş`un Hasköy ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Vali Seddar Yavuz, kanaat önderleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Yavuz, burada yaptığı konuşmada PKK ile FETÖ/PYD`nin aynı yerden yönetildiğini söyledi.

Kanaat önderlerinin taleplerini dinleyen Vali Yavuz, PKK`nın çukur siyasetine değinerek, “Hendek politikası da 15 Temmuz darbe teşebbüsü de sistematik bir saldırıdır ve bunların arkasında olan güçler, aynı güçlerdir. Biz yumruğun nereden geldiğini, bize kimin yumruk attığını bilmeliyiz. Bunun farkında olmalıyız. Biz bunların farkındayız. Kimlerin bize ne mesaj verdiğini anlıyoruz.” Dedi.

Vekalet savaşlarıyla Türkiye`nin terbiye edilmek istendiğini belirten Vali Yavuz, “Adı konmamış vekâlet savaşlarının yapıldığı ve terör örgütleri eliyle Türkiye`nin terbiye edilmek istendiği bir süreçten geçiyoruz. Gönül Coğrafyamız kan ve gözyaşıyla kavruluyor. Milyonlarca insan evinden, barkından, yurdundan ediliyor.  Namuslar başta olmak üzere birçok değerini kaybedilmeye devam ediyor. İşte tam da bu sırada mazlum ve mağdur milletlere kucak açan Türkiye, egemen güçlerce hedefe alındı. Dış güçler ve onların Türkiye içindeki iş birlikçileri saldırıya geçtiler. Her şeyden önce şunu açık olarak ifade etmem gerekir ki; PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C adı her ne olursa olsun, tüm terör örgütlerinin ana kumanda masasında oturanlar aynı güçlerdir.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir