• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
HÜDA PAR Van İl Başkanlığından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyet, merkez İpekyolu, Tuşba ilçeleri ile Gevaş ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, Gevaş İlçe Başkanı Veysel Çiftçi ve il teşkilatından bir heyetin katıldığı ziyaretlerde esnafın sıkıntıları dinleyen heyet adına açıklamada bulunan İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, esnafın son zamanda artan işsizlikten dolayı çok büyük mağduriyetler yaşadığını ve bu sorunun çözümü için hükümetten destek talebinde bulunduklarını ifade etti.

Tasan, “HÜDA PAR olarak sürekli olarak esnafı ziyaret ediyor, onların sorun, sıkıntı ve taleplerini kamuoyu ile paylaşarak gündeme getirmeye çalışıyoruz.  Bu ziyaretlerimiz kapsamında bu hafta da yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın sorunlarına kulak verdik. Esnafımız, özellikle son zamanlarda piyasada yaşanan durgunluktan dolayı ciddi anlamda düşüş gösteren işlerinden dolayı büyük mağduriyetler yaşıyorlar. Ödemelerini yapmada sıkıntı yaşıyorlar. Hükümetin bu konuda atacağı destek adımları bölge esnafı için çok büyük önem arzetmektedir. Aksi durumda esnafımızın bu sıkıntıları aşması mümkün olmayabilir.” ifadelerini kullandı.

Van sanayi esnafının artan elektrik kesintilerinden dolayı da çok büyük mağduriyetler yaşadığını ifade eden Tasan, “Esnafımız bu durum şikâyetçidir. Sitede yol, altyapı ve çöplerin toplanmaması gibi sıkıntılar insanları canlarından bezdirmiş durumdadır.” dedi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir