• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
Bursa`da Siyer Sınavı heyecanı yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı Bursa'da 7 ayrı noktada yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bu yıl altıncısı düzenlenen sınav saat 10.30 ile 12.30 arasında yapıldı. Sınava giren kadın ve erkek katılımcılar için ayrı ayrı mekânlar tahsis edildi.

Merkezde 4 ayrı okulda gerçekleşen sınav Gemlik, İnegöl ve Orhangazi ilçelerinde de yapıldı. Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğüne bağlı Bilecik, Balıkesir ve Kütahya illerinde de sınava yoğun katılım olduğu gözlendi.

Sınava giren herkese gül suyu ve şeker ikram edilirken, sınav sonunda katılımcılara İnzar ve Nisanur dergileri, Doğruhaber Gazetesi ve Peygamber Sevdalıları Bursa Koordinatörlüğünü tanıtan kataloğun yer aldığı paket hediye edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Sözcüsü Abidin Gökhan, 7 ayrı noktada gerçekleştirilen sınava yaklaşık 3 bin kişinin katıldığını söyledi.

Havanın güzel olmasının katılımı arttırdığını belirten Gökhan, amaçlarının, halkın ilgisini Hz. Peygamber'in hayatına çekmek ve onu tanımalarını sağlamak olduğunu vurguladı.

Bugüne kadar katılımın en yüksek olduğu siyer sınavını icra ettiklerini ifade eden Gökhan, "Siyer Sınavı'nın artık bir gelenek haline gelmesi bizi sevindirdi, mutlu etti. Hep diyoruz zaten, bu sınavın kaybedeni yoktur. Katılımcılarla konuştuğumuzda o memnuniyeti yüzlerinden okuyabiliyoruz.  Peygamberin hayatını öğrenmek bize mutluluk için yetiyor. Peygamber efendimizin bu vesileyle öğrenilmesi, hayatımıza onu aksettirmemiz bize yetiyor. Diğer ödüller de teşvik amaçlı oluyor. Hamdolsun, güzel bir ortamda sınavımızı gerçekleştiriyoruz. Allah bunu devam ettirmeyi nasip etsin." dedi. (Zeki Aras–İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir