• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Başarılı okul müdürüne `başarı belgesi` verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 1. Dönem Merkezi Ortak Sınavlarında okul olarak il birincisi olan 50. Yıl Ortaokulunun  Müdürü Diyaeddin Okuyan´a başarı belgesi verildi.

İl Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleşen Ortak Sınavlar Değerlendirme Toplantılarında il birincisi olma başarısı gösteren okula başarı belgesi verileceği Vali Deniz tarafından açıklanmıştı. Bu kapsamda 50. Yıl Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Ortak Sınavlarda okul olarak Batman`da birinci olma başarısını gösteren 50. Yıl Ortaokulu öğretmenlerini ve Okul Müdürü Diyaeddin Okuyan`ı kutladı, Vali Ahmet Deniz adına başarı belgesini Okul Müdürü Diyaeddin Okuyan`a verdi.

Başarı belgesini okul müdürüne veren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Tüm okullarımızın, 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Diyaeddin Okuyan`ın öğretmenleriyle gerçekleştirmiş olduğu takım ruhunu ve başarısını örnek almaları gerekir. Ayrıca tüm okullarımızdan 2. Dönemde de yapılacak olan Ortak Sınavlar için önlerine hedefler koyarak, istenilen düzeyin yakalanması için çalışma yürütmelerini istiyoruz. 1.Dönem Ortak Sınavlarında ilimizde birinci olma başarısını gösteren 50. Yıl Ortaokulu öğretmenlerini ve Okul Müdürümüz Diyaeddin Okuyan`ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.(İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir