• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...
Kur`an-ı Kerimleri çöpe attılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da FETÖ`ye yakınlığıyla bilinen bir haber ajansı çalışanlarının atması için kapıcıya verdiği çok sayıda Kur`an-ı Kerim ve Fethullah Gülen`e ait kitaplar çöpte bulundu. Olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar, çöpe atılmış Kur`an-ı Kerim`leri alıp camiye bıraktılar.

Akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzeri Yılmazlar Center önündeki çöpte çok sayıda Kur`an-ı Kerim ve Fethullah Gülen`e ait kitaplar vatandaşlar tarafından bulundu.

Olayın görgü tanıklarından Salih Akbulut, yoldan geçerken çöp kutusundaki Kur`an-ı Kerimleri gördüğünü, kendisinin ve olaya tanık olan vatandaşların gördükleri karşısında şok olduklarını belirtti.

Akbulut, “Yılmazlar Center`in bitişiğindeki binanın kapıcısı tarafından Kur`an-ı Kerim ve FETÖ`ye ait kitapların çöpe atıldığını öğrendim. Kapıcıya neden Kur`an-ı Kerim ve kitapları çöpe attığını sorduğumda, daha önce binada bulunan Cihan Haber Ajansının yetkilileri tarafından kendisine çöpe atılması için bu kitapların verildiğini bana söyledi. Kendisinde on çuval kitap bulunduğunu ve bütün bunların kendisinden çöpe atılmasının istendiğini ifade etti.” diye konuştu.

Çöpteki Kur`an-ı Kerim`leri kendisi ve çevredeki vatandaşlar tarafından alınıp yakındaki Yıldız Camisine bırakıldığını belirten Akbulut, olaya tepki gösterdi.

Batmanlı vatandaşların büyük tepkisini çeken çirkin olayın mümessili oldukları iddia edilen Cihan Haber Ajansının söz konusu Kur`an-ı Kerim ve kitapları kapıcıya teslim ettikten sonra binadaki bürolarını kapattıkları öğrenildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir