• DOLAR 32.415
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2325.214
  • ...
Elektrik kesintileri için DEDAŞ`a yürüdüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Eyyübiye ilçesinde özellikle kış günlerinde sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren 100 kişilik bir grup, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için,  Akçakale yolunda bulunan DEDAŞ binasına yürüdü.

Hayati Harrani mahallesinde bulunan Fatma Melik Camiinde Cuma namazını kılan yaklaşık 100 kişilik grup, namazın hemen ardından DEDAŞ binası önüne giderek yetkililerle görüşmek istedi.

Kesintilerin son bulmasını iletmek üzere DEDAŞ yetkilileri ile görüşme isteklerinin yerine getirilmesi için bir süre yolu trafiğe kapatan grup, isteklerinin kabul edilmesiyle yolu trafiğe açtı.

Gruptan 5 kişilik bir heyetin yaptığı görüşme sonucunda, DEDAŞ yetkililerinin var olan sorunu çözeceklerine dair söz vermesiyle, kalabalık grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Elektrik kesintilerinden dolayı çok mağdur olduklarını belirten Hasan Çelik isimli vatandaş, “Elektriklerimiz günde 3-4 defa mutlaka kesiliyor. Her kesildiğinde ise saatlerce gelmiyor. Bu kış günü çok mağdur oluyoruz. Telefonlarımızın şarjını bile dolduramıyoruz. Mahallemizdeki halk da bu sıkıntıyı dile getirmek için DEDAŞ yetkilileriyle görüşmeye gitti. Bu elektrik kesintilerine son verilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir