• DOLAR 32.565
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2430.476
  • ...
"Herkesi Batman`da misafir etmek istiyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşun katıldığı 21'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Batman standına gelenlerle yakından ilgilendi.

Vali Deniz, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ile birlikte konuklara şehrin tanıtım materyallerini dağıttı.

Fuarların, şehirlerin tanıtımına büyük katkı sunduğunu belirten Deniz, Batman'ın huzurlu ve güzel bir kent olduğunu söyledi.

Deniz, "Hepimiz biliyoruz. Son dönemde Türkiye'de birtakım olumsuz hadiseler neticesinde turizmimiz zarar görüyor. Ülkede ekonomik sıkıntı yaşatmaya çalışan hain güçler var ama Rabbime şükürler olsun, bu millet dimdik ayakta. Türkiye turizm açısından dünyada altıncı sırada yerini koruyor. Türkiye'nin başarı hikâyesinden yola çıkarak Batman olarak bir hikâye yazmak istiyoruz. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir Batman'dan bahsediyoruz. Tarihi ve kültürel değerleri ile hendek ve çukur siyasetine prim vermeyerek güzel bir duruş sergileyen Batman için bize düşen bunun üzerine kültürel, sanatsal etkinliklerle ve turizmle tanıtmaktır. Onun için burada varız. Yerli yabancı önemli değil. Herkesi Batman'da misafir etmek istiyoruz. Batman huzurlu ve  güzel bir şehir." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir