• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Gaziantep`te 2 kişi uyuşturucudan tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te bir kargo firmasına ait araç ile şehirlerarası yolcu otobüsünde bir kişinin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 kilo metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 2`si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şehirlerarası taşıma ve teslimat yapan bir kargo firmasıyla Van ilinden, ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağının tespit edilmesi üzerine ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, Van İlinden M.K. isimli şahıs adına kargo edilmiş olan pakette, 2017 yılı içerisinde şu ana kadar Türkiye genelinde yakalanan en büyük miktar olan 2 kilo 500 gram ağırlığında uyuşturucu metamfetamin ( Ateş-Buz)   maddesi ele geçirildi.”denildi.

Olayla ile ilgili olarak M.B. ve İ.Ç. isimli iki şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şüpheliler hakkında ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan` işlem yapıldığı ve İ.Ç. isimli şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, diğer şüpheli M.B.`nin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öte yandan, eski Nizip yolu üzerinde durdurulan bir şehirlerarası yolcu otobüsünde ise durumundan şüphelenilen E.A. isimli erkek şahısın yapılan üst kontrolünde, iç çamaşırının içerisine gizlenmiş şeffaf poşetlere sarılı bir vaziyette, 300 gram metamfetamin (Ateş-Buz) maddesi ele geçirildiği ve E.A. isimli şahısın hakkında yapılan işlemlerinin ardından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan` çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir