• DOLAR 32.331
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2298.727
  • ...
“Yerleşimciler direnişçi gençlerin hedefi olmaya devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, Filistin halkının ve devrimci gençlerinin işgale karşı direnişten ve fedakârlıktan bir an bile bıkıp usanmayacaklarını söyledi.Bedran, dün akşam Ramallah çevresinde gerçekleştirilen iki eyleme övgüde bulundu.

Konuyla ilgili bir bildiri yayınlayan Bedran, Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, işgal askerlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin Filistinli direnişçi gençler için hedef olmaya devam edeceğini belirtti.

Kalendiya Mülteci Kampı'na övgüde bulunarak kampı direniş okulu olarak tanımlayan Bedran, şehit Hüseyin Salim Ebu Ğuş'un gerçekleştirdiği otomobille çarpma eyleminin şehitler Hüseyin Muhammed Ebu Ğuş ve İbrahim Allan'ın gerçekleştirdiği bıçaklama eylemlerinin yıldönümüne denk geldiğini hatırlattı.

Hamas sözcüsü, Filistinli direnişçilerin Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde işgalcilere ateş açtığı olaylarda artış görüldüğünü kaydederek, Filistin güvenlik güçlerinin ellerindeki silaha rağmen işgalcilerin cinayetleri karşısında kılını kıpırdatmamasını eleştirdi.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir