• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Muş EMITT`te tanıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde il, ilçe, belde ve birçok ülkeden 4 bin 500`ün üzerinde katılımcının yer aldığı "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2017" İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen EMITT Fuarı`na görkemli bir stantla katılan Muş`u, Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Feyat Asya ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Muş Alparslan Üniversitesi yetkilileri tanıttılar.

Muş`un tarihi ve turistik yerleri, doğal güzellikleri ve mutfağının tanıtıldığı EMITT 2017 Fuarı'nda ayrıca Muş`a yatırımcı çekilmesi içinde görüşmelerin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Standı ziyaret eden vatandaşlara kentin tanıtımı ile ilgili materyallerin verildiği ve Muş`un yöresel yiyeceklerinin ikram edildiği fuar, yoğun ilgi görüyor. Sabahın erken saatlerinde fuar alanına gelerek Muş standında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, ziyaretçileri ağırlıyor.

Asya, sayılı fuarlardan biri olan EMITT`e Muş standının bulunmasının önemli olduğunun belirtti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir