• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
`HÜDA PAR Türkiye siyasetine önemli bir katkı sağlayacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki bir heyetle, Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilen Temel Karamollaoğlu`na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Merkezi`nde gerçekleşen ziyarette HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu karşıladı.

Ziyarette konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu, Karamollaoğlu`na yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başladı.

Görev değişikliğinin Saadet Partisine millete, memlekete ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Yapıcıoğlu, “Hayırda yarışmak güzeldir. Aynı şekilde hayırda yardımlaşmak bir vazifedir. İnşallah memleket meselelerinde, hayırlı gördüğümüz bütün konularda, hayra vesile olmak veya buna katkı sunmak isteyen bütün kardeşlerimizle -gerek siyasi gruplar, partiler gerekse de diğer sivil toplumla- birlikte inşallah beraber bir şeyler yapmak isteriz. Bu konuda bir azmimiz, kararımız bir gayretimiz vardır. Aynı şeyin sizlerde de olduğu düşüncemiz vardır.” dedi.

Bu ziyaretlerin hayır kapılarının açılmasına vesile olmasını ümit ettiklerini belirten Yapıcıoğlu, “Tekrar hayırlı olsun göreviniz. Allah muvaffak etsin.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karamollaoğlu ise Yapıcıoğlu`na teşekkür etti. Karamollaoğlu, Türkiye`nin ve bütün dünyanın zor bir dönemden geçtiğini, kafaların her konuda karışık olduğunu ifade etti.

“HÜDA PAR Türkiye siyasetine önemli bir katkı sağlayacak”

HÜDA PAR`ın Türkiye siyasetine önemli bir katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Şiddet aldı başını gidiyor dünyadaki yeni oluşumlar da gerginliği biraz körüklüyor gibi. Avrupa`da karışıklık var. Bizim bölgemiz hepsinden karışık. Bizi en çok üzen bu bölgelerde işin şiddete dönüşmesi kan ve gözyaşının çok olması. Onun için de biz en önemli konuyu tefekküre ve düşünceye bağlıyoruz. İnsanlar problemleri güzel analiz ederlerse, doğru tespitte bulunurlarsa, doğru çözüm önerileri getirirlerse çözebilirler, üstesinden gelebilirler. Özellikle sizlerin, HÜDA PAR`ın bu konuda hakikaten Türkiye siyasetine önemli bir katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Elhamdülillah temelde aynı inancı paylaşmak bizim için önemli bir dayanak. Ve bizim hem dünyadaki hem de ülkemizde ki problemlerin çözümünde inanç prensiplerimiz bize yol gösterecek.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretin ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Saadet Partisi Genel Merkezi'nden ayrıldı. (Zeki Aras, M. Salih Keskin-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir