• DOLAR 32.428
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.97
  • ...
"Hasta yakınları doktoru darp etti" iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek'in Yenişehir Mahallesi’ndeki 5 Nolu Aile Sağlık Merkezinde görevli bir doktor Süleyman Tekeş'in, hasta ve hasta yakınları tarafından darp edildiği iddia edildi.

Meslektaşlarının darp edilmesi olayını protesto etmek amacıyla Siverek 5 NO’lu Aile Sağlık Merkezi bahçesinde basın açıklaması düzenlemek isteyen sendika ve STK temsilcileri izin alınmadığı gerekçesiyle polis engeline takıldı.

Bunun üzerine sendika ve STK temsilcileri, sağlık merkezine girerek Doktor Tekeş'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

İddialara ilişkin sağlık merkezinde açıklamalarda bulunan doktor Tekeş, mahallelerinden geçen internet kablolarının çalınmasından dolayı bazı hastaların tahlil sonuçlarını veremediklerini hatırlattı.

Tekeş, bunun üzerine bazı hasta ve hasta yakınlarının, tahlil sonuçlarını alamadıkları gerekçesiyle kendisine saldırdıklarını iddia ederek, "Olayı emniyet birimlerine haber verdik. Bu olayın takipçisi olacağız. Sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırıları kınıyoruz. Yeni sağlık yasasında düzenlemeler yapılmadığı takdirde bu olayların daha da şiddetlenip daha da sıklaşacağını düşünüyoruz." dedi. (Abdurrahman Uğurlu- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir