• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...
Bitlis'te yılın ilk koordinasyon toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı ilk toplantısı, Vali Yardımcısı Murat Kütük başkanlığında, İl Kültür Merkezi’nde, ilçe kaymakamları ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Murat Kütük toplantının açılış konuşmasında, hizmetleri yaparken diğer kurumlardan beklentilerinin, aşılmayan sorunların görüşülmesi için, yatırımcı kuruluşlardan ziyade kamu  kurum ve kuruluşlarının görüşlerini almak istediklerini belirtti.

Kütük, yatırımların başarıyla tamamlanması için diğer kurumlara ve kendilerine düşen vazifelerin neler olduğunu öğrenmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Ülkemizin ve bölgemizin şartları içerisinde devletimiz büyük bir mücadeleye girmişken, şehitler verilirken, bu koordinasyonda bulunan bir kamu kurumunun en tepesindeki yöneticiden hizmetlisine varıncaya kadar, makam ve görev farkı gözetmeksizin, herkesin görevini layıkıyla yapmasını bekliyoruz.” dedi.

Kütük, konuşmasının sonunda herkes görevini layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Ülkemiz ve devletimiz böylesi bir mücadele verirken, görevini savsaklayan, görevinde kusurlu davrananların, hainlikten ve bu terör örgütlerine yardım ve yataklıktan hiçbir farkı yoktur. Görevini ihmal eden, görevini savsaklayan ve bu şekilde vatandaşa gitmesi gereken hizmetleri aksatan kişiler ile ilgili ne gerekiyorsa yapılacaktır.” diye konuştu.

Konuşmanın ardında, 2017 yılı 1’inci dönem sektörel değerlendirmede, il genelinde toplam 354 projeye, 2 milyar 743 milyon 187 bin 229 TL para  harcandığı dile getirilerek, kurum amirlerinin yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında sunum yapmaları istendi.

Bazı kurum amirlerinin, koordinasyonu gerektirecek projelerinin olmadığını dile getirmeleri ise dikkat çekti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir