• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kaza yapan otomobillerin çarptığı polis hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde 2 otomobilin çarpışmsı sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza Karaköprü ilçesinde meydana geldi. Bilal Bayram'ın kullandığı 79 DZ 656 plakalı otomobil, aynı istikamette gitmekte olan 63 DE 514 plakalı Yücel Demir'in kullandığı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulan 79 DZ 656 plakalı otomobil, 21 BR 251 plakalı Turgut Arca'nın kullandığı otomobille çarpıştı. Yaşanan kazada sürüklenen araçlar kaldırımda yürüyen Recep Yanmaz adındaki polis memuruna çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan polis memuru olay yerinde hayatını kaybederken her iki otomobil sürücüsü de yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Şanlıurfa-Karaköprü yolu bir süre trafiğe kapatılırken, kullanılmaz hale otomobiller çekici ile kaldırıldıktan sonra kontrollü olarak yeniden araç trafiğine açıldı.

Hayatını kaybeden polis memuru Yaşar Yanmaz'ın  cenazesi otopsi yapılmak üzere Adlı Tıp Kurumuna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatldı. (Ramazan Casuk-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir