• DOLAR 32.601
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2489.583
  • ...
SON DAKİKA
"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından düzenlenen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Batman Valisi Ahmet Deniz katıldı.

Batman'da oda ve sendika yöneticileri ile yapılan toplantıya; Vali Ahmet Deniz'in yanı sıra ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, ÇSGB Daire Başkanları, BATSO,  ESOB, Batman Ticaret BORSA, HAK-İŞ, TÜRK-İŞ, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Deniz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlık tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programında Batman'ın daha fazla pay alması için işveren ve esnafın daha çok çalışarak, proje üretmeleri gerektiğini belirti.

Batman'ın 15 Temmuz'da ve sonrasında önemli duruş sergilediğini söyleyen Deniz, "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından açıklanan Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan Cazibe Merkezleri programından daha fazla faydalanması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mevcut Organize Sanayi Bölgesini genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Cazibe merkezleri programının ilimiz için iyi bir istihdam kapısı olacağına inanıyorum. Devletimizin tüm imkanları halkımızın huzuru ve mutluğu için var. Ülkemiz 20 yıl önceki Türkiye değil, bunu herkes iyi biliyor. Bundan dolayı da bizi bu coğrafya da huzursuz etmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bu milletin bu asil duruşu olduğu sürece, hain güçler amaçlarına ulaşmayacaklar. Yeter ki, biz bir birimizi kucaklayalım." dedi.

Daha sonra ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan,"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı hakkında işveren temsilcilerine açıklamalarda bulunarak, oda ve sendika temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinledi. 

Toplantı, yapılan sunumların ardından sona erdi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir