• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Öğrenciler ilk kez kayak yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, 160 öğrenci kayak sporuyla tanıştı.

Yükseliş Mahallesi'nde bulunan Erhan-Onur Güller Kayak Tesisi'nde gerçekleştirilen programla öğrenciler ilk defa kayak yapmanın heyecanını yaşadı.

Programda konuşan Vali Yardımcısı Murat Kütük, öğrencilerin tatillerini değerlendirmeleri adına her gün 160 öğrencinin kayak sporuyla tanıştırılacağını söyledi.

Kütük, "Daha önce hiç kayak elbisesini giymemiş, ayağına kayak takımlarını takmamış 160 öğrencimiz kayak sporuyla tanışacak. Malumunuz kayak sporu genelde zenginlerin yaptığı spor dalıydı. Ama biz projelerimizle herkesin kayak yapması için elimizden geleni yapacağız. Her gün burada ileri düzeydeki kayak eğitimimiz devam edecek. İnşallah burada ödüller ve uluslararası başarılar elde edecek sporcular çıkacak. Çocuklarımızın gözlerinde o ışık var." dedi.

Çocuklara güzel vakit geçirme dileğinde bulunan Kütük, öğrencilerin kendilerini sakatlamamaları konusunda dikkatli olunmasını istedi.

Program, kayak malzemelerinin dağıtılıp ilk eğitimin verilmesiyle sona erdi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir