• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Teşekkür ve takdir alan öğrencilere bedava tıraş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kuaförlük yapan Serdar Ulutaş, her yıl olduğu gibi bu da yarıyıl tatil dönemine girerken teşekkür ve takdir alan öğrencileri bedava tıraş etti.

Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi'nde kuaförlük yapan Serdar Ulutaş, bu işi geleneksel hale getirerek her sene karne gününde teşekkür ve takdir belgesini alan başarılı öğrencileri bedava tıraş ederek bu şekilde eğitime katkı sunduğunu söyledi.

Çekirdekten yetişme kuaförlük mesleğini icra ettiğini belirten Ulutaş, şunları söyledi: “Bu sene üçüncü kez teşekkür takdir alan öğrenciler için bedava tıraş kampanyası yaptık. Bu işi geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Eğitim-öğretimde bizim de bir katkımız olsun istedik. Sabahtan beri bir yoğunluk yaşıyoruz. Sabah dükkânı açtığımda tıraş için bekleyen öğrenciler vardı. Hiç birisini geri çevirmedik. Öğleye kadar yaklaşık 50 öğrenci tıraş ettik. Akşama kadar tıraş edeceğimiz öğrenci sayısının 100’ü geçeceğini düşünüyorum. Diğer meslektaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Tıraştan sonra geleceğimizin olan çocuklarımıza bir de kalem parfüm hediye ediyoruz.”

Başarı belgesi alan öğrencilerden Doğan Kadak, “Yoldan geçiyordum ilanı gördüm ve takdir belgemi aldım buraya gelerek bedava tıraş oldum. Çok memnun kaldım. Çocukları sevindirdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden Mehmet Ece ise “Ben de yoldan geçerken ilanı gördüm. Gelip sorduğumda böyle bir kampanya var dediler. Ben de başarı belgemi alarak tıraş olmaya geldim.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir