• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
`Batman Her Yerde Okuyor` kampanyasına ilçelerden destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz tarafından başlatılan 'Batman Her Yerde Okuyor' kampanyasına Batman'ın Kozluk ile Hasankeyf ilçeleri destek verdi.

'Batman Her Yerde Okuyor' projesi Batman'ın Kozluk ilçesinde, İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk`ün katılımı ile Kozluk Kız Öğrenci yurdunda başladı.

Eğitime daha iyi bir nitelik katmak ve toplumun bütün kesimlerinde okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla başlatılan projenin açılışına; İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve yurtta yatılı kalan çok sayıda öğrenci katıldı.

Batman Hasankeyf ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen kitap okuma etkiliği kapsamında Hasankeyf Beşir Tutuş Lisesinde İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven`in katılımı ile yapıldı.

Kitap okuyan öğrenciler, kitap üzerindeki düşüncelerini birbirleri ile paylaştılar. İlçe Kaymakam Baygüven de kitap okuduğunu söyleyerek, kitap okumanın önemine değindi. Öğrencilerin sürekli kitap okumalarını tavsiye eden Baygüven tüm öğrencilere başarılar diledi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir