• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
Çatışmada Anne-Kız Yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre olay Vatan Mahallesi`nde meydana geldi. İddiaya göre bir operasyonu yürüten polis ekipleri şüphelileri Vatan Mahallesi`nde kıstırdı. Şüphelileri gözaltına almak için harekete geçen polise ateşle karşılık verdiği ileri sürülen şahıslar kaçmak istediler.

Bu sırada çıkan silahlı çatışmada parkta oynamak için gelen 4 yaşındaki B.K. ve yanında bulunan annesi Ayşe K. kimin silahından çıktığı belirlenemeyen kurşunların hedefi oldu. Yaralanan anne ve kızı olay yerinde bulunan yakınları tarafından hemen Özel Düztepe Yaşam Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınan anne ve kızının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan anne Ayşe K., "Ben kızımla birlikte dışarı çıktım ve parka gidiyorduk. Bu sırada silah sesleri duydum. Aniden elimin ve kızımın kanlar içinde kaldığını gördüm. Sonrasını hatırlamıyorum, bizi hastaneye getirmişler" dedi.

Olayın ardından yaralıları hastaneye götüren Abdurrahman K. ise, "Silah sesleri duyduk. Daha sonra bir yakınım gelerek yaralılar olduğunu söyledi. Ben de hemen çıktım ve teyzem ile kızımın yaralandığını gördüm. Onları özel bir otomobille hastaneye götürdüm. Şu anda durumları iyi görünüyor. Olay da duyduğum kadarıyla esrarcılar ve polis arasında çıkan silahlı çatışmaymış" dedi.

Olay sonrası bölgeyi ablukaya alan ekipler polisten kaçtığı ileri sürülen iki kişiyi gözaltına aldı.

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir