• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Tehlike saçan 50 yıllık kuyu kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akçakale'nin Öncül Mahallesi'nde yaklaşık yarım asır önce açılan su kuyusu, kullanılmadığı ve çocuklar için tehlike oluşturduğundan dolayı yapılan müracaatlar neticesinde belediye ekipleri tarafından kapatıldı.

Yaklaşık 50 yıl önce babası tarafından kazılan kuyunun kapatılması için Akçakale Belediyesine müracaat ettiğini söyleyen Ahmet Çıldan, üzücü bir olayın yaşanmadan kuyunun kapatılması kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kuyunun kapatılması için belediyeye kendisinin müracaat ettiğini belirten Çıldan, “Bu kuyu yaklaşık 50 yıl önce babam tarafından açılmıştı. Artık kullanılmayan bu kuyu yıllar içerisinde mahallenin ortasında kaldı ve çocuklar için tehlike oluşturmaya başladı. Ben de belediyeye haber verdim. Belediye ekipleri, bir kamyon dolusu toprak ve kepçe getirerek kuyuyu kapattılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, vatandaşlardan gelen her talebi değerlendirdiklerini söyledi. Kapatılan kuyunun insan hayatı için büyük tehlike oluşturduğunu ifade eden Ayhan, “Orada oyun oynayan çocuklarımız kuyuya düşebilir, acı olaylar yaşanabilirdi. Neyse ki vatandaşlarımızın müracaatı ile bunun da önüne geçilmiş oldu. Halkımızın can güvenliği bizler için her şeyden daha önemlidir.” diye konuştu. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir