• DOLAR 32.589
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2407.306
  • ...
Batman`da sosyal denge sözleşmesi imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı ile Batman Valiliği arasında yürütülen Sosyal Denge Sözleşmesi görüşmeleri tarafların karşılıklı imzaları ile neticelendi.

Konuya ilişkin Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, "Batman İl Özel İdaresi Personellerimizin yıl boyunca canla başla yaptığı çalışmaların karşılığını bulması mutluluk verici olmuştur. Büyük bir şevk ve heyecanla hizmetlerine devam eden personellerimizin bu sözleşme ile motivasyonlarının en üst seviyeye çıkacağını inanıyoruz. Bu sözleşmenin imzalanması konusunda bizlere her türlü desteği veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'e ve sözleşme konusunda her türlü kolaylığı sağlayan, çalışan personellerin yasal hakkının verilmesi konusunda hiç tereddüt etmeyen ve devletine gerçek anlamda hizmet eden personellerinin yanında duran Batman Valimiz Ahmet Deniz'e teşekkür ediyoruz." dedi.

Sözleşme imzalandıktan sonra personel ile bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, "Bu sözleşmeyi yapmayı hakkeden, mesai saati gözetmeksiniz gitmedik. Köy, gitmedik mezra bırakmayan, hizmet konusunda bizleri bölgenin en iyi İl Özel İdaresi konumuna getiren değerli personel arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclis Toplantı Salonu`nda personel ile bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer`in yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcıları M. Emin Bulut ve Muhammet Şah Yiğit ile birlikte birim müdürleri de hazır bulunurken, süreç boyunca sunmuş olduğu katkılarından dolayı Bem-Bir-Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan, özer ve yardımcılarına plaket takdiminde bulundu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir