• DOLAR 32.548
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.843
  • ...
Mardin SGK binası telekonferansla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de yapımı tamamlanan Sosyal Güvenlik Kurumu`nun yeni hizmet binası yapılan toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın telekonferansla katıldığı açılış programına Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Mustafa Yaman, müdürlük binasından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene canlı yayın aracılığıyla bağlandı.

Açılış töreninde konuşan Vali Yaman, “Toplam 5 kattan oluşan ve 5 bin 656 metre kare kullanım alanına sahip Sosyal Güvenlik Kurumu il binamızın Mardin`e hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek,  Mardin ve bölgenin, Cumhurbaşkanı ve hükumetin verdiği desteklerle alt yapı ve diğer yatırımlar konusunda çok önemli mesafeler kat ettiğini, bundan dolayı kendilerine şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından kurdelesi kesilen SGK yeni hizmet binası, telekonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir