• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Meal Sınavı`nda dereceye girenlere ödüller verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu  tarafından Türki'ye genelinde düzenlenen “Kur'an Nesline Meal Sınavı”nda Mardin'in Nusaybin ilçesinde dereceye giren yarışmacılara, platform üyesi Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneği (Düşünce-Der) tarafından çeşitli ödüller verildi.

Türkiye genelinde 11 Aralık 2016 tarihinde 100'ün üzerinde il ve ilçe merkezlerinde düzenlenen "Kur'an Nesline Meal Sınavı" Nusaybin'de de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sınav sonuçları açıklanması ardından Nusaybin'de sınavı tertipleyen Düşünce-Der Türkiye sıralamasına giren Nusaybinlilere verilecek olan ödüllerin dışında ilçede de dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verdi.

Dernek yönetimi tarafından görevlendirilen üyelerden oluşan bir heyet, derece giren yarışmacıları okullarında ve evlerinde ziyaret ederek, hediyelerini verdi. Sınavda derece yapan katılımcılar, yapılan çalışmalar ile kendilerine verilen hediyeler için teşekkür etti.

Katılımcılar, sınav sonuçlarını www.mealsinavi.com adresinden TC kimlik veya telefon numaraları ile öğrenebilecek. (Cihat Şayık-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir