• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl`de Bir Kaza Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`ün trafikteki kangreni haline gelen Düzağaç Köprüsü (Çapakçur) adeta sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Köprüde bir kaza da bugün öğle saatlerine meydana geldi. Yaşanan kazalar, köprünün yenilenmesi ihtiyacını gözler önüne sererken, bir türlü çözüme kavuşturulmayan bu mevkii için tepkiler yağmaya devam ediyor.
 
Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinden Düzağaç istikametine seyir halindeki 12 AD 024 plakalı otomobil ile kara yollarına ait kar temizleme aracı, kar ve yolun buzlu olmasından dolayı Çapakçur Köprüsü`nde çarpıştı. Kazada şans eseri ölen olmazken, otomobilde bulunan 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.
 
Kaza sonrası Çapakçur Köprüsündeki trafik akışında meydana gelen aksamalar sürücüleri çileden çıkardı.
 
Bu tür kazaların sık sık yaşandığı köprüde daha önce yaşanan kazalarda daha vahim durumlar yaşanmıştı. Önceki kazalarda elektrik direği devrilmiş, şehir merkezinde uzun süre enerji kesintisi yaşanmıştı. Kazada yaralanmalar olmuştu.
 
Çapakçur Köprüsü`ndeki kazalarda sürekli aynı tabloların ortaya çıkmasının Bingöl adına utanç verici bir manzara olduğu vatandaş tarafından sık sık dile getiriliyor.
(Nihat Kanat - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir