• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Masharipov`un yakalanması dünya basınında!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir gece kulübüne düzenlenen saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan  Abdülgadir Masharipov, dün gece saatlerinde yakalandı. Masharipov'un yakalanması için kurulan özel ekip, yaklaşın 100 bin saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izledi. İstanbul Esenyurt'ta yakalanan Masharipov'un kaldığı eve yapılan operasyon ve sonrasındaki görüntüler, Türkiye'de olduğu kadar dış basında da büyük bir merakla takip edildi.

Suudi Arabistan'ın resmi devlet kanalı El-Arabiya, "Yılbaşında katliam yapan kişi tutuklandı" şeklinde haberi son dakika olarak duyurdu.

Katar finanslı El-Cezire, "Türkiye, yılbaşında saldırısını yapanı yakaladığını açıkladı" başlığıyla servis ettiği haberinde operasyonun detaylarına ilişkin bilgi verdi.

Uluslararası haber ajansı Reuters, "Yeni yılda katliam yapan saldırgan yakalandı" ifadesiyle servis ettiği haberini Türkiye medyasına dayandırdı.

CNN International ise şu başlığı kullandı: "İstanbul polisi yılbaşı gecesi bir gece kulübünde 39 kişiyi öldürmekle suçlanan adamı yakaladı"

ABD gazetesi NY Times, "İstanbul'da yılbaşında kanlı saldırıyı yapan kişi yakalandı" ifadelerini kullandı.

yenişafak

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir