• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
KÖYDES değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi  (KÖYDES) kapsamında 2016 yılında yürütülen çalışmalar ve 2017 yılında planlanan projelerle ilgili değerlendirme toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Özel İdaresinden ilgili Birim Müdürleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.

2016 yılı KÖYDES projesi uygulamalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2017 yılı projelerinin önceliklerine göre belirlenmesi ve planlanan projelerin son durumları görüşüldü.

Altyapı, ulaşım, içme suyu ve diğer alanlarda köylerin eksikliklerini tespit edip bir program çerçevesinde çözümler üretilmesi için çalışmaların yapılmasını isteyen Vali Deniz, Batman’ın dört bir yanına her türlü hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade etti. Her daim vatandaşın yanında olduklarını belirten Deniz, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların kesintisiz devam edilmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantı,  yapılan değerlendirmelerin ve görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir