• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...
Üç İlde Eğitime Ara Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Vali Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığını, bu nedenle ilköğretim okulları ve liselerde bir günlük tatil kararı aldıklarını belirtti.
 
Kar yağışının Gönen ilçesinde de etkili olduğunu söyleyen Vali Oğuz, ``Gönen`de kaymakam arkadaşımız okulları tatil etti. Diğer ilçelerdeki kaymakam arkadaşlarımıza da talimat verdim. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde eğitime ara verilecek`` dedi.


Afyonkarahisar`da eğitime kar engeli
Afyonkarahisar il merkezinde eğitime kar nedeniyle bugün ara verildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle merkez ile merkeze bağlı köy ve beldelerde bulunan tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.


Ankara`da kar yağışı uyarısı
Ankara`da gece başlayacak kar yağışının gündüz de aralıklarla devam edeceği bildirildi.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara`da gece saatlerinde başlayacak kar yağışı, gündüz aralıklarla devam edecek.
 
Kar yağışının, öğle saatlerinden itibaren yer yer etkisini artıracağının tahmin edildiği belirtilerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Antalya`da eğitime 1 günlük "fırtına" arası
Antalya`da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilköğretim okulu ve liselerde eğitime ara verildi.
 
Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde kalan okullarda eğitime, bugün ara verildiği bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir