• DOLAR 32.586
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.717
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.
 
Özgür Haber: Kazılar Yeniden
Tarihi İçkale`de insan kemiklerinin bulunduğu bölgede yağışlı hava nedeniyle ara verilen kazılara yeniden başlandı.
 
Haber Diyarbakır: Hakkari`de Köy Baskını!
Hakkâri`ye bağlı Oğlu (Talê) Köyü`ne zırhlı araçlarla baskın düzenleyen asker ve özel harekat ekipleri, 12 kişiyi gözaltına aldı.
 
Diyarbakır Söz: Silahlı Saldırıya Uğrayan Savcı Hayatını Kaybetti
Ağrı`nın Doğubayazıt ilçesinde 5 Şubat`ta silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, tedavi gördüğü GATA yoğun bakım ünitesinde, saat 07.10 sıralarında yaşamını yitirdi. Savcı Kılıç, Doğubayazıt ilçesinde eşi ve çocuklarıyla çarşıda gezerken silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı.
 
Diyarın Sesi: Diyarbakır Beşar Esad`a `Yeter` Dedi
Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Ofis semtinde bir araya gelen Müslümanlar, Beşar Esad`ın gerçekleştirdiği vahşeti ve onu aklama çabalarını açtıkları pankartlar, taşıdıkları dövizler, attıkları sloganlar ve okudukları basın açıklamasıyla protesto ettiler.
 
Güneydoğu Güncel: Dedemin Mezarı Orduevinin Bahçesinde
Diyarbakır`da 1925 yılında idam edilen Şeyh Said`in mezar yerinin belirlenmesi için yakınları mahkemeye başvuruda bulundu.
 
Gazete Diyarbakır: Êdî Bêsê
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten hafta sonu partisinin İl ve Kayapınar ilçe teşkilatlarına yapılan molotoflu ve bombalı saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Güneydoğu Ekspres: Baraj İki Köyü Yuttu
Bulgaristan`ın güneyinde İvanovo barajının çökmesi sonucu Harmanlı bölgesinde Biser ve Leşnikovo köyleri sular altında kaldı.
 
Haber Panorama: Diyarbakır`da Polis Aracına Saldırı
Diyarbakır`da devriye gezen zırhlı polis aracına ses bombalı saldırı düzenlendi.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir