• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Erbakan Vakfını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, beraberindeki heyetle kentte faaliyet gösteren Erbakan Vakfı Bitlis Şubesini ziyaret etti.

Heyet, Erbakan Vakfı Bitlis Şube Başkanı Ayhan Uslu tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

29 Ekim 2016`da açılışı yapılan Erbakan Vakfı Bitlis Şubesinin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulunan HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, özelde bölge halkının çektiği sıkıntılara dikkat çekerek, kendilerine büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının dinmediğini belirten Gül, “İslam coğrafyasında yaşayan Müslümanlar öyle zor durumdalar ki, bu nedenle kendi memleketimizdeki mağduriyetleri unutmuş durumdayız. Dünyanın neresinde olursa olsun, bir Müslümanın çektiği sıkıntı bizleri ilgilendiriyor ve üzüyor. Birçok İslam beldesinde milyonlarca Müslüman yurtlarında edildi. Yüz binlercesi katledildi. Bizim durumumuz da ortadadır. Özelde bölgemizde, genelde İslam beldelerinde yaşanan zulmün son bulması için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeliyiz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Erbakan Vakfı Bitlis Şube Başkanı Ayhan Uslu ise vakıf olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirterek, zulmün sona ermesi için Müslümanların birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir