• DOLAR 32.504
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2430.093
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da 7 Şubat 2012 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

5 OCAK GAZETESİ: SGK, `OH BE` Dedirtti. Bebeklerin Sigortası Otomatik Yapılacak.
Sosyal Güvenlik Kurumu, önemli bir adım attı. Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) ile SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı yazılımlarıyla birleştirildi. Böylece aktivasyon işleminin otomatik olarak yapılması sağlandı.
 
Durak 42 Gün Sonra Hakim Karşısında
Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alındıktan sonra tutuklanan Aytaç Durak, 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak.

 

ADANA HABER GAZETESİ: Tapu Ortada Arsa Firarda
İşçi emeklisi İsmet Dönüş, yaklaşık 40 yıl önce başını sokacak bir evin hayalini kurup dişinden tırnağından arttırdığı parayla Karslı Köyü`nde bir arsa aldı. Ancak aldığı arsa İsmet Dönüş`ün başına dert oldu. Dönüş, aldığı günden bu yana 4 kez yeri ve imar durumu belediye tarafından değiştirilen arsasına ne ruhsat alabildi ne de izini bulabildi.
 
Teröre Karşı Kardeş Aile
Adana Emniyet Müdürlüğü`nce hazırlanan `Gelin Tanış Olalım` projesi, SODES kapsamında desteklenmeye layık görüldü. Proje kapsamında Türk ve Kürt ailelerin kaynaşması amaçlanıyor.
 
Kendini Yakan İşportacının Ailesine Dost Eli
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, ekmek teknesi için kendini feda eden Mehmet Oğuz`un ailesini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
 
Ayhan Kaya-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir