• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Effaclar Jel
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsanın sağlıklı bir cilde sahip olması oldukça önemli olan bir konudur zira cilt ne kadar sağlıklı ise o kadar genç görünür.

Ama elbette sağlıklı bir cilde sahip olmanın da temel kuralları yok değil. Nedir o kurallar derseniz gelin hep birlikte bakalım:

·         Sağlıklı Yaşam: Bu tümceden ne anlıyoruz. Elbette düzenli uyku ve kaliteli yaşam standartları. Alkol ve sigaradan uzak durma

·         Güneşten Korunma: Güneş ışığı elbette cildimiz ve sağlığımız için çok önemli ama doğru zamanda yeterli düzeyde alındığında. Yani çok fazla ve yanlış zamanda güneş maruz kalınmamalı.

·         Sağlıklı Beslenme: Bol bol sebze meyve tüketimi, bol su içme, kızartma, aşırı yağlı ve dondurulmuş gıdalardan uzak kalma.

·         Temizlik ve Nemlendirme: Ne kadar su içersek içelim günümüz şartlarında yeterli olmuyor. Aynı şekilde su ile sabah akşam yıkamak da. Bunun için doğru nemlendirici ve doğru temizleme ürünleri kullanmak gerekiyor.

Bizim size burada önereceğimiz ürün Effaclar Jel. Ürünün ne olduğuna gelmeden önce markası hakkında bilgi vermek gerekirse:

La Roche Posay Effaclar serisinden çıkan bir ürün. Yani ürün gamı La Roche Posay ama bu serinin bağlı olduğu grup hepimizin yakından tanıdığı dünya kozmetik devi Loreal. O yüzden aslında çok da söze gerek yok.

Loreal markasının La Roche Posay serisi için ilk söylenebilecek olan hassas ciltler için geliştirilen özel bir formülü olduğu ve içeriğinde termal suyu gibi çok özel bileşenlerin olması. Tamamen dermokozmetik ürünler olması ve de özel La Roche Posay Laboratuarlarında testten geçtikten sonra piyasaya sunulduğu.

Bu temel bilgilerden sonra başta bahsettiğimiz ürün hakkında da şunlar söylenebilir:

·         Akneye eğilimli ciltler için özel olarak formüle edilen temizleme jeli

·         İki formda piyasaya sunuluyor. 200 ml tüp ve 400 mi şişe olarak. Hangisi daha kolayınıza gelirse onu kullanabilirsiniz.

·         Cildi derinlemesine temizliyor, kirden arındırıyor ve bakterilere karşı cildi koruyor.

·         Anti alerjik

·         Alkol, sabun ve paraben içermiyor

·         Cildi tahriş etmiyor

·         İçeriğindeki termal su sayesinde cildi rahatlatır ve yatıştırarak olası sorunları gideriyor.

·         Tüm yaşlarda rahatlıkla kullanılıyor.

·         Ciltteki kiri ve sebumu yok ediyor.

·         Düzenli dermokozmetik ürün kullanım ile cilt gençleşiyor, rahatlıyor, sivilceler, akneler görünmüyor ve pürüzsüz bir hale geliyor.

Evet, ürünün temel faydaları böyle yine içeriğini merak edenler için içindekiler şunlar:

·         AQUA / WATER

·         SODIUM LAURETH SULFATE

·         PEG-8

·         COCO-BETAINE

·         HEXYLENE GLYCOL

·         SODIUM CHLORIDE

·         PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE

·         ZINC PCA

·         SODIUM HYDROXIDE

·         CITRIC ACID

·         SODIUM BENZOATE

·         PHENOXYETHANOL

·         CAPRYLYL GLYCOL

Buradan da görüleceği üzere tamamen doğal bir ürün ve cilde zarar veren herhangi bir madde bulunmuyor.

Şimdi gelelim nasıl kullanacağımıza sabah ve akşam su ile avuç içine alınır, bir miktar köpürtülür ve cilde masaj yaparak uygulanır. Bir süre bekletildikten sonra da durulanır.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir