• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Öğretmenlerden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat Gazipaşa İlk ve Ortaokulunda görev yapan sınıf öğretmenleri Aziz Kaymaz ve İrem Savcı ile İstanbul`da görev yapan Yeliz Polat adlı sınıf öğretmenleri, başlattıkları yardım kampanyası ile Gazipaşa İlkokulu`nda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giyecek yardımında bulundular.

Öğretmenlerin bir aydır yürüttükleri yardım kampanyasıyla, hayırseverlerden de toplanan yardım malzemeleri Gazipaşa İlk ve Ortaokulu`nda okuyan ihtiyaç sahibi 758 öğrenciye dağıtıldı.

Gazipaşa İlkokulu sınıf öğretmeni Aziz Kaymaz yardımların toplanması aşamasında   öğrencilerin eksikliklerini tek tek not aldıklarını belirterek, bu kampanya ile yüzlerin gülmesine vesile olduklarını söyledi.

Kaymaz, “Öğrenci profillerine baktığımızda ekonomik durumlarının düşük olduğunu gördük ve neler yapabileceğimizi düşündük. Çevremizdeki ve İstanbul`daki öğretmen arkadaşlarımızla irtibata geçtik. Bir dönem ara ara İstanbul`a da gidip onlarla da görüşerek öğrencilerimiz adına kırtasiye ve giyim malzemeleri temin edebileceğimizi gördük. Kasım ayından itibaren çalışmalara başladık. Geçen ay yaklaşık 80 koli malzeme geldi. 758 öğrencimizi giydirdik. Ara ara yine 5`er, 10`ar koli geldi ve yüze tamamladık. Hepsini öğrencilerimize teslim ettik.  Bugün de yeni bir proje daha geliştirdik. Öğrencilerimizi daha da mutlu etmek için İstanbul`dan bir mağaza aracılığıyla 250 parça giyim malzemesi temin ettik. Bunu da öğrencilerimize verdik. Onları mutlu ettiğimize inanıyorum. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu. (Süleyman Tunç-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir