• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
Mardin yeni müftüsü görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Müftüleri kararnamesi kapsamında Mardin eski İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un Mersin Müftülüğü görevine atanmasıyla Mardin İl Müftülüğü görevine atanan İsmail Çiçek, yeni görevine başladı.

Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, eski görev yeri olan Samsun’un Bafra ilçesinden ayrılarak Mardin'deki yeni görevine başlayarak tebrikleri kabul etmeye başladı.

Çiçek'e yeni başlamış olduğu görevinden dolayı ziyaret edip başarılar dileyen Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ersan, daha önce de Mardin'de görev yapmış, Mardin'i yakından bilen bir il müftüsüyle beraber çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İsmail Çiçek kimdir?

1976 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Şenyurt kasabasında, orta öğrenimini Tokat İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında Samsun 19 Mayıs İlahiyat Fakültesine kaydolan İsmail Çiçek, 1997 yılında Samsun’un Tekkeköy İlçesi Kahyalı köyünde İmam-Hatiplik görevine atandı.

2000 yılında İlahiyat Fakültesini tamamladı ve aynı yıl İstanbul Haseki Eğitim Merkezini kazandı. Eğitim merkezinde okumakta iken Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yüksek lisansı kazandı. 2003 yılında Eğitim Merkezinden mezun oldu ve halen görev yaptığı Diyanet İşleri Başkanlığı Van Eğitim Merkezine öğretmen olarak atandı. Eğitim merkezinde yöneticilik, tedviren ve vekâleten kurucu müdürlük yapmasının ardından 2007 yılında asaleten müdürlüğe atandı. 2011 yılında da Nusaybin Müftülüğüne ataması yapıldı. 2014 yılında ise Samsun’un Bafra İlçe Müftülüğüne atandı.

Evli ve iki çocuk babası olan İsmail Çiçek Arapça ve İngilizce bilmektedir. (M. Salih Keskin – İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir