• DOLAR 32.595
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.008
  • ...
Ömer Halisdemir`in babası Rektör Demirdağ`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz`da yaşanan ABD destekli darbe girişiminde kahramanlık örneği göstererek darbeci generali öldürdükten sonra katledilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ`ı makamında ziyaret etti.

Samimi geçen ziyarette Ömer Halisdemir'in babasına, Niğde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ile Elazığ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Genç  eşlik etti.

Bu anlamlı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Ömer Halis Demir artık 80 Milyona mal olmuş, 15 Temmuz`un simge şehitlerinden birisidir. Geçtiğimiz günlerde İzmir`de yaşanan terör olayında çok sayıda insanın hayatını kurtarmak için kendisi şehit olan Elazığ`lı Polis Memuru Fethi Sekin de 80 Milyon insanın şehidi olmuştur. Ülkemizin birliği ve dirliği için bu güne kadar şehit olan bütün nice isimsiz kahramanlarımızı da rahmetle ve minnetle anıyorum. Onlar bizim varlığımızın sebebi. Bu ülkede huzurlu bir şekilde yaşamamızın garantörü olarak bunları görüyoruz. Şehitlerimize ne kadar minnet ve rahmetle ansak azdır. Hasan Hüseyin Halisdemir hepimizin amcası, dayısı, babası. Bir kez daha Hüseyin Halisdemir`in Elazığ`a gelmesinden ve Üniversitemizi ziyaret etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ise, Elazığlılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ`a kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir